2020-02-19 08:23:00• hírek • Bede Emőke

Napi horoszkóp: Bak - Nagyon szerencsés periódusban van, bízzon ösztöneiben

Napi horoszkóp február 19-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars-Uránusz fényszöge növeli a szórakozás és az izgalom iránti vágyát. Tökéletes alkalom a változtatások végrehajtására az életében, mert ezek most gyorsan és simán történhetnek meg. Remek motivációt kaphat a nehéz feladatokhoz vagy a korábban elhalasztott dolgok elindításához.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A bolygók sok energiával látják el, és most bekötheti a szelet a vitorlájába, magához ragadhatja az irányítást. Ha egyedülálló, akkor érdemes kimozdulnia otthonról, szexuális kisugárzása erős, könnyedén ismerkedik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr hátrál, és ez önre erőteljesen hat, viszont Hold helyzete alkalmassá tesz a napot arra, hogy részfeladatokkal, precizitást igénylő munkákkal bíbelődjön. A lényeg, hogy hosszú távon ható döntéseket ma ne hozzon!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A megszokottnál merészebb és nyugodtan kifejezheti vonzalmát valaki iránt, aki már régóta tetszik önnek. Talán az illető is meglepődik, de viszonozza az érzéseit. Ebből a románcból még egy tartós kapcsolat is kialakulhat!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap a Halak jegyébe lépett, és kétes értékű üzletkötésekre csábítaná. Fusson még néhány kört és ne döntsön azonnal, kérje ki a barátai véleményét is! Elképzelhető, hogy hamis információkat kap, lehetséges az is, hogy valaki szándékosan becsapja.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Alkalmas a mai nap arra, hogy mindenféle tanácsadókkal konzultáljon, beleértve a jogászokat is. A megbeszéléseket jó, ha nem követi döntés, mert a retrográd Merkúr ezeket úgyis megakadályozza.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz helyzete arra utal, hogy most elsimíthatja a nézeteltéréseket. Akár a párkapcsolatában, akár jogvitákban vagy munkahelyi konfliktusokban pont kerülhet a viták végére.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars-Uránusz közötti fényszögnek ma kihasználhatja az előnyeit. Erős kisugárzása révén vonzza az embereket, és ha van valamilyen kérdéses ügy, most a maga oldalára állíthatja a kollégákat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nem érte el még a siker tetőfokát, de jó irányban halad, pozitív eredmények vannak már ön mögött. Elismerésben részesülhet, az egész élete kitágul új emberek, és új helyszínek révén.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagyon szerencsés periódusban van, bízzon ösztöneiben, a szerencse a bátraknak kedvez. Ez vonatkozhat munkájára, de a magánéletére is: érdemes kezdeményeznie, ha van valaki, akit vonzónak talál.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nagyon szerencsés periódusban van, bízzon ösztöneiben, a szerencse a bátraknak kedvez. Ez vonatkozhat munkájára, de a magánéletére is: érdemes kezdeményeznie, ha van valaki, akit vonzónak talál.


Halak: II. 19. - III. 20.

Most jól tud együttműködni másokkal közösségi szinten és lehetősége nyílhat arra, hogy valamilyen irányító szerephez jusson. A pénzügyekben is fellendülés várható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: